Företag

Stegcentralen i Årjäng AB startade sin verksamhet 2005 som ett enmansföretag i värmländska Årjäng. Företaget ägs och drivs av Henrik Andreasson. I den 1 200 kvm stora lokalen finns idag både huvudkontor och lager. Här sköter vi tillsammans leveranser, produkter och det viktigaste av allt – all vår kundservice. Vi levererar produkter till hela Sverige, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi finns till för dig som söker service och kvalitetsprodukter framtagna för såväl privatpersoner som företag.

Kontakt info » 

Affärsidé

Stegcentralens fokus har alltid legat på stegar, men under resans gång har nya produktkategorier tillkommit i takt med att antalet leverantörer blivit fler. Det har gjort att vi idag kan erbjuda kunden ett brett utbud av exempelvis ställningar i olika utföranden, material och modeller – allt från mindre hantverksställningar till mer avancerade trapp- och rullställningar liksom specialkonstruktioner, taksäkerhet, byggrelaterade produkter, aluminiumpallar, ficklampor, plastväskor, aluminiumlådor och väskinredning mm.

Vi arbetar med flera av världens ledande tillverkare för att kunna tillfredsställa alla tänkbara behov och krav som idag ställs på utrustning i krävande miljöer. Vi försöker att leva upp till vår ambition att ”ingenting är omöjligt” och letar därför ständigt efter nya produkter som gör att vi kan ligga steget före våra konkurrenter.

”Vi lyssnar, vi utvecklar, vi levererar.”

Vision

Vår vision och ambition är att du som kund ska få en lösning du är 100 % nöjd med. Vi har genom åren blivit duktiga på att se till ditt behov och utläsa vad just du behöver. För oss är det också viktigt att vara tillgänglig för dig som kund. Det innebär att det ska vara enkelt att ta kontakt med oss om du har frågor eller behöver hjälp.

”Service med kunskap.”